Kors i taket!!


Ja jäklar, vet ni vad jag har gjort idag??? Knappt så jag tror det själv… Eftersom det var spöstraff på att vara inne i det helt otroligt vackra vädret idag (några minusgrader, klarblå himmel och vindstilla) så jagade jag ut ungarna och sambon på promenad. Vi gick till mina svärföräldrar och där lämnade jag av familjen. Dit tar det ungefär 25 minuter med ena ungen på bob och den andra i vagnen.  Sedan fortsatte jag promenaden några kilometer till. Fast jag joggade! Nu var tanken att jag skulle lägga in en bild på rutten, men det är så jäkla krånligt  här, så jag struntar i det. Tips på hur man gör på ett smidigt sätt?

Veckans röjning  bestod i att möblera om i ungarnas garderober. Tidigare har de fått dela på en smal sak, men där ryms inte allt. Nu har de fått var sin korgställning eller vad man kan kalla det, där de når allt. Så smidigt att slippa ta ner allt på morgnarna!

Nu ska jag vara lite social med min sambo. Han gillar inte riktigt att jag umgås mer med min dator än honom…

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu