Hejsan hoppsan


Jag kommer inte ens ihåg när jag bloggade sist! Kanske dags att ta tag i det igen???

Eftersom jag jobbar dagtid nu blir det inte mycket tid över till datorn när jag kommer hem. Det ska tvättas, städas, lagas mat och träna om jag har tur. Nu i fredags lyxade jag till det och drog på fest. Träffade en massa folk som jag både kände och inte kände och jag hade skittrevligt!! Sedan hade jag rejäl sovmorgon till KVART I ELVA!! Helt sjukt att jag kunde sova så länge, men jag hade vaknat några svängar under morgonen. Att jag hade blykepa halva dagen var inte lika trevligt… Bara för skoj skull ställde jag mig på vågen, tyvärr med vetskapen att öl är vätskedrivande, annars skulle jag ha blivit glad. 3,5 kg kvar till första målet! Om jag bara tog mig i kragen (måste skaffa en sån) skulle det inte vara det minsta problem! Tur att vi börjar skruva snart så att vi inte bara sitter och tittar i papper på kontrollrummet. Jag är annars skittaggad till jobbet!

Jag antog ju en utmaning här för någon vecka sedan, men jag vet inte om jag gjort någon rensning denna vecka… Det skulle vara tvättstugan då, maskinen har gått varm… Det har till och med gått en huvudsäkring! Som jag böt själv btw.

Nu blir det film och dusch, jag har faktiskt varit och tränat idag!

Puss på er

2 kommentarer

  1. Trackback by for piano on 19 april 2010 5:27

    for piano…

    Megacool Blog indeed!… if anyone else has anything it would be much appreciated. Just wanted to say thanks and keep doing what you’re doing! Great website Enjoy!…

  2. Trackback by Piano on 29 april 2010 14:50

    Piano…

    Thanks heaps for this!… if anyone else has anything, it would be much appreciated. Great website HOT Articles Links Super Flygel Enjoy!…

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu