En vecka!


På nya jobbet har gått hur fort som helst! P&I-diagram, tripmatriser, ångblåsning och shopping. Kan det bli bättre? Jag har haft otroligt roligt (kan bero på att jag varit vansinnigt trött) och lärt mig en massa spännande saker. Det känns helt overkligt att jag faktiskt jobbar och inte har praktik. Nåja, det kanske löser sig. Idag pratade vi faktiskt om en inofficiell kick-off! Jag som alltid varit smått avundsjuk när sambon ska på dylika saker…

Jag har ju faktiskt hunnit träna en gång i veckan, men sedan blev jag så klart förkyld och jag var tvungen att avboka ett av mina favoritpass. Så jäkla surt, men ack så typiskt…

Vikten kanske ligger kvar på samma nivå som tidigare, eller kanske lite lite mindre men jag har inte testat så jag kan inte säga säkert.

Puss på er!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu