OJ


Det var ett par dagar sedan jag var här nu, men det har egentligen inte hänt så mycket…

Eller, i torsdags var jag på intervju på ett jobb jag sökt. Det var där jag hade praktiken i höstas. Intervjun var klockan 9, och sedan åkte jag på föreläsning. Jag har ju fortfarande skola kvar. Klockan 11 ringde de och erbjöd mig jobb!

Det blir spännande till veckan, för jag sökte en tjänst till innan jul och nu har de börjat nysta i den oxå. Kanske har jag två jobb att välja mellan i slutet av veckan? Hoppas kan man ju alltid, så kan man spela lite på löner och grejor…

Nu blir det film och lite vin. Trevligt!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu