Veckans röjning?


Vi har varit lite duktiga och städat bort julen idag. Sedan har jag rensat en hylla i förrådet. När vi köpte huset fanns det en hylla den tidigare ägaren spikat ihop. Det är tre ”fack” där man kan hänga kläder, och ovanpå kan man lägga grejor. Tyvärr har vi lite för mycket grejor, så nu har jag fixat där oxå. Så är ser det ut nu, med min grötiga webkamera…

Rensad

Rensad

Nu ser det äntligen ut som att det kan bli lite varmare, så i morgon ska vi försöka ta oss ut i pulkabacken och köra lite. Kanske lite korvgrillning och annat trevligt!

Jag gjorde ju en tenta igår, och jag var helt snurrig när jag skrev den! Jag blandade ihop precis vartenda begrepp, så vi får väl se om jag ens klarade G på den… Annars har jag ett G på den redan, så det gör varken till eller från. Förmodligen var jag den enda som gjorde tentaeländet oxå.

Nu ska jag göra lite annat än att sitta vid datorn! Vi hörs

3 kommentarer

  1. Comment by Viktkamp on 10 januari 2010 0:30

    håller tummarna för G =)

  2. Comment by Viktkamp on 10 januari 2010 15:04

    dricker te =) nu ska jag stå emot alla frestelser på jobbet oxå!

  3. Comment by GoldenTabs on 7 januari 2018 1:44

    o5y7db https://goldentabs.com/

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu