Mål


Visst ska de vara långsiktiga? Jag siktar på beach 2012… Nä, till att börja med 5 kg som inte är någon omöjlighet, bara jag har chans att röra på mig.

Nu har jag äntligen varit iväg och tränat. Idag fick jag ett mejl från stället jag är på, som sa att de saknar mig. Trevligt! Vilken tur att jag hade bokat då! Det var 5 veckor sedan sist, och det har märkts på mitt humör. Så jäkla sur och grinig, och nästan halvdeprimerad. Jag mår helt enkelt inte bra av att inte röra på mig, samtidigt som jag får lite egentid från städning, tvätt och disk.

Spinning och core känns som en bra start idag. Jag har tänkt iväg på fredag lunch oxå, men vi får se hur det går. Om barnen kan vara på dagis är det inga problem. Om de är sjuka har vi ett problem.

Dottern var ju sjuk i helgen, och idag hade sonen feber. Kruxet är bara att när han får feber kräks han. Och det gjorde han två gånger idag, vilket innebär att de bör vara hemma någon dag i alla fall. Hemma med barn och sköta skola samtidigt är inte alltid så smidigt, men det går. Tur att tekniken inte fungerat så bra idag! I morgon ska läraren gå igenom lite mer, så jag hoppas att det är bättre då och att jag slipper torka kräk. Man kanske inte är världens bästa morsa när man sitter framför datorn och är irriterad för att det inte funkar när barnen kommer och ska kramas… Och så spär man på det dåliga samvetet med att slå igång Tom och Jerry på tv. Det om något är videovåld!! Men ungarna gillar det, och är de nöjda är jag nöjd.

Ett lätt osammanhängande inlägg idag, men mina axlar och min hjärna är ganska slutkörda så bara att skriva på tangentbordet är en plåga.

Vi ses snart!

2 kommentarer

  1. Comment by jessica on 17 december 2009 10:38

    Funderar oxå på att börja med spinning

  2. Comment by maggan78 on 17 december 2009 11:11

    Rekommenderas varmt! Ta det lugnt i början på låg/medelintensivt och må inte illa! Har du ingen pulsklocka finns det hyfsat bra billiga att få tag på. Det blir roligare att träna och du ser att du ligger på en bra pulsnivå. + att man kan se hur mycket man bränner!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu