invägning


I morse gjorde jag en ny invägning. 78 kg. Bara att bita i igen då! Konstigt det där egentligen. Jag brukar äta kromtabletter för att minska sötsuget, men nu verkar det tvärtom! Inget krom – mindre sötsug. Det är ju bara att låta bli dem, så det är inte så svårt.

Nu är sambon hemma efter en helg i Barcelona. Sonen är bättre i magen och ser ut att kunna börja med mjölkprodukter så smått. Förhoppningsvis var det bara en reaktion på allt lösande han ätit. Apelsin, päron och russin är ingen bra kombination för honom…

Besöket på” barn” gick över förväntan. De tog tre rör blod från lilltjejen, och fick sticka i båda armvecken. Men roligt var det inte! Nu är hon dock ganska mallig över sina plåster som lär åka av i badet. Idag har vi bad- och klippdag. Båda ungarna behöver kapa av en del hår från huvudet och snart är det fotografering på dagis. Vi hoppas på lite fina syskonbilder!

1 Comment(s)

  1. Comment by Sofia on 7 oktober 2009 12:08

    Heja heja dig! Bara att köra igång igen!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu