Kalasdags


Jag kommer inte ihåg vad som hänt efter jag skrev här senast. Det var ett tag sedan nu, igen…

I fredags var jag på body pump. Sista gången jag gjorde nåt sånt var i våras. Tror ni jag har ont nu eller?? Föda barn är en dans på rosor jämfört med att ha träningsvärk i låren, rumpan, axlarna, armarna och jag vet inte allt vad alla kroppsdelar heter! Jag lyckades stämpla fullt i mitt träningskort, och det resulterade i presentkort på 200 spänn jag kunde nyttja på stället jag tränar. Efter passet gick jag upp och hittade ett par brallor och en bh. Vilket behövs, eftersom jag bara har en av varje hemma, och de har en tendens att inte bli så mysiga efter ett tag… Kruxet var bara att man skulle fylla i en massa saker på det där presentkortet, och göra det efter ett pump-pass var en riktig plåga! Hela armen krampade och jag höll på att ge upp… Men roligt var det, och det känns att det är dags att boka in något fler pass!

Igår var vi på kalas på Nimbys värld. Det är som Leos lekland för alla föräldrar som kravlat efter sina barn. Ännu en plåga, men ett bra träningspass! Storebror klarade sig själv och var dyngblöt i svett ganska snart. Lillasyster är inte lika bra på att klättra, å andra sidan är hon lite för kort… Så jag fick lyfta henne i varje avsats och givetvis skulle vi högst upp för att åka rutchkana. Hela tiden. Jodå, det var skönt med en dusch sedan när vi kom hem! Och välbehövligt…

På fredag har jag tenta, och jag fattar inte hur jag ska hinna lära mig allt. Kanske dags att sluta blogga nu då… Vi hörs!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu