Up and down


Nu vågade jag inte vänta längre. Idag blev det medicin i förebyggande syfte. Jag har ingen lust att se dessa småkryp i förtid så det blev två dagar tidigare än man egentligen bör. Det blir nog en vända till nästa vecka bara för att… Hatar verkligen krypen!!

Korkad!!??!! Egentligen har jag inget sötsug. Ändå ser jag till att baka och ha alldeles för mycket gott hemma så att det är lättillgängligt. Med tanke på vilket humör jag varit på den här veckan med smittor (mask) på dagis så har jag alldeles för lätt att gå i skafferiet. Vilken usel ursäkt!!! Nu får det tusan vara nog!! Jag går ju ner så fint och tar ihop lite lätt när jag inte äter, så varför gör jag det??? Tips på hur man lätt förhindrar skåpätande? Jämnt blodsocker och annat sånt, jag vet. Men rent handgripligen?? Jag tror jag ska skriva ut en bild på en väldigt överviktig människa och sätta på skafferidörrn… Vill jag se ut så??  Jag tror inte det…

Till nåt helt annat… Idag hittade jag ett par jättefina stövlar. Ingen prislapp på dem, men jag hittade en lapp som sa att det var skinn. Jag frågade och kom fram till att det andra paret jag sneglat på passade mig bättre. Prismässigt. Men sedan kom jag på det! Jag säger till min sambo att jag hittade skor, och att jag fyller år snart. Tjipp tjopp så har jag ena skon betald, och den andra får jag betala själv. Överkomligt måste jag säga. Och betydligt billigare än över 1100 spänn… I morgon har jag mig ett par nya fina stövlar jag han ha på konsert på fredag!

Och faktiskt, jag har precis ätit en morot ;-)

1 Comment(s)

  1. Comment by Jessica on 27 september 2009 11:29

    kikar in, såg din adress på FL

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu