Sista natten?


Lillasyster har brutalt vassa hörntänder. De har nyss brutit fram och har inte hunnit nötas nåt och det syns på tuttarna/napparna. Jag tog fram en ny idag och en timme senare var det hål i den. Och hon hade inte bitit medvetet, så nu ikväll fick hon somna utan. Det tog en och en halv timme längre än normalt, så det lär vara en trött dam i morgon… Vilken tur att jag har bokat in träning!

Själv skulle jag ju till tandis igår och eventuellt dra en visdomstand jag hade hål i. Jag hade gruvat lite, eftersom jag aldrig behövt bedövning och borrat tre gånger tidigare i mitt liv. Små hål som varit lätta att fixa med andra ord. Jag var inte ens inne 5 minuter hos tandläkaren! Hon provade borra lite, kanske 5 sekunder, på med hållagningsmedel och lysa med en lampa eller vad det var och sedan var det klart. Skitsmidigt!

Men vågen har jag inte stått på något på länge, jag vet inte om jag är så sugen på det just nu… Jag har haft ett chokladsug som heter duga, fast egentligen inte varit sugen samtidigt. Hur funkar det???

Nu ska min sambo se nåt hemskt program om vad som hände i sydamerika och aztekerna. Själv ska jag borsta tänderna och läsa Tomas Bodström eller lösa lite sudoku.

Påminn mig om att lillasyster ska få movicol i morrn!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu