Men tack så jävla mycket då


Jag hade precis blåst faran över så ser jag dem. Springmasken jag skrivit om tidigare. Helvetes jävla förbannade skithelvete! Första veckan är det typ tvätta sängkläder och handdukar, dammsuga sovrummen (och helst hela huset), duscha ungar och vuxna, skura toa med allt som är i, varje dag. Uppehåll några dagar och så samma visa igen. Helst på morgonen, så man inte hinner damma runt en massa. Två engångsdoser medicin, den första idag och den andra om två veckor. Tur att det är en engångsdos!! Fan vad less jag blir. Tur att de som smittade ner oss ska vara borta ett tag. Jag ska ha skriftligt på att de är friska innan de ens får komma till kommunen nu känns det som. Det är nämligen andra gången de kommer med eländet till oss.

I morgon har jag en tid hos tandläkaren, det kommer att kosta 400 spänn om jag inte kan komma dit. Förmodligen tar jag med ungarna och far ändå. Känns inte så kul att hiva ut en massa pengar jag inte har för nåt jag inte kan nyttja. Ungarna kan förmodligen inte gå till dagis eftersom vi inte varit behandlade ett dygn. Jag ska kliva upp tidigt som fan för att ringa runt till alla jag kan. Jag själv måste börja första dagen på skolan med att sitta framför datorn hemma. Nu måste jag fixa programvara så att jag kan delta. Jag skulle ha varit på skolan med en massa böcker så att ettorna skulle få dem, nu får vi se om jag hinner det i morrn.

Jag skulle ha haft en demo i morrn, och förmodligen tjänat lite kosing. Jag fick ett sms idag som sa att det inte går. Jag skulle ha varit ut i spåret idag och brännt lite fett, nu har jag tillbringat hela eftermiddagen och kvällen med att städa och tvätta. Alla leksaker står ute i förhoppning om att eventuella ägg blåser bort.

En glädjande nyhet har jag dock! Midjemåttet har minskat en centimeter sedan förra mätningen! Jag hittade en gammal lapp idag, och där var det större än det jag mätte i morse.

Nu ska jag bråka med datorn och sedan blir det dusch och bäddning.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu