Sjukt


och korkad… Igår hade jag lite ont i halsen. Men så klart åker jag och tränar både spinning och core! Inte blir det bättre i halsen då heller… Idag glassade vi lite, och förmodligen städade vi Södra Hamn för sista gången under min tid den här sommaren. Jag räknar ner nu, timme för timme nästan känns det som. I morgon är det full dag, men på fredag slutar jag två! Då ska jag faktiskt lyxa till det och köpa ett nytt klockarmband och inte mindre än två nya bhar! Jag har faktiskt slängt två av mina tre gamla, så just nu är det lite kritiskt… Klockan luktar inte speciellt gott efter mer än en svettig sommar. Mest konstigt blir det nog att inte gå i skyddsskorna, jag har ju trots allt haft dem nästan varje dag från 1 juni!

Det ska bli skoj att börja om skolan, och jag har faktiskt sökt ett jobb idag! Om jag inte får det, kanske man kan få lite utbildning och sedan hoppa in som vikarie. Annars kanske Smurfit Kappa behöver folk eftersom de lär tappa ett par stycken. Drömma går ju!

I morgon är det näst sista dagen på Parken, och i morgonkväll har jag en demo. Håll tummarna för att jag säljer bra!! Nu ska jag ligga på soffan en stund.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu