Hej och hå


Nu var det några dagar sedan jag var här och skrev, men jag har helt enkelt inte suttit framför datorn. Igår tog jag ett varv runt grisan och det gick förvånansvärt lätt! Eller, jag höll inte på att dö när jag kommit mig runt… Idag har jag kört dubbelpass, spinning och body pump på vardera 45 minuter.

Vågen och måttbandet har fått vila en stund, känner mig inte lättare, men kanske lite tajtare! Skam den som ger sig ;-)

På pumpen idag märktes det att jag jobbat mycket med armarna i sommar. Det gick över förväntan, och jag hade kanske kunnat lägga på lite mer vikter. Jag var lite feg nu, eftersom jag inte kört pump på väldigt länge. Snart kör höstschemat igång, och då kanske jag får lite mer rutin på träningen.

Nu ska jag ta mig i duschen, och sedan blir det ”hälsokontroll”.

Vi hörs

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nu ska kilona bort! Och kanske lite om mig själv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu